Internationale Taalklas Nieuwkomersonderwijs

Een veilige plek voor een nieuwe start

Zomervakantie

Van 20 juli 2024 tot en met 1 september 2024 is het zomervakantie. De school is dan dicht. We zien de kinderen graag weer op maandag 2 september.

Wilt u uw kind (eren) aanmelden, dan kunt u een mail sturen, deze mails worden vanaf 20 augustus beantwoord. Vanaf dinsdag 27 augustus is de school weer telefonisch bereikbaar.

Wij wensen u een fijne zomer.

Onze school & aanmeldingen

Wij zijn de eerste onderwijsplek voor Nieuwkomers, kinderen die nieuw zijn in Nederland en die de Nederlandse taal nog onvoldoende beheersen om naar een reguliere school te gaan. Onze leerlingen zijn tussen de 6 en 12 jaar oud en bieden wij een programma op maat.

Wilt u uw kind(eren) aanmelden, dan kunt u een e-mail sturen door op de knop aanmelden onderaan deze pagina te klikken. Er wordt dan zo snel mogelijk een intake gepland. Kinderen met de leeftijd van 4 of 5 jaar meldt u aan bij een reguliere basisschool.

Wilt u uw kind(eren) aanmelden? Vermeld in uw mail de volgende gegevens:

  • De naam van uw kind(eren)
  • Geboortedatum
  • Woonadres in regio Haarlem (Overveen, Bloemendaal, Bennebroek, IJmuiden, Velsen Zuid)
  • Land van herkomst
  • De datum wanneer uw kind in Nederland is aangekomen

Aanmelden

Voor al uw overige vragen kunt u ons bellen of mailen.

Adres en contact

Parro

In de communicatie met ouders gebruiken we Parro. Dit is een beveiligde communicatie-app. Parro is bedoeld voor communicatie tussen de leerkracht en de ouder(s) van een groep. Groepsinformatie en schoolinformatie wordt ook via Parro gedeeld. U krijgt een email om een account aan te maken waarmee u kunt inloggen in Parro.

Inloggen

Adviescentrum

Het adviescentrum Haarlem Taal is gekoppeld aan de ITK. Het team van het adviescentrum heeft twee hoofdtaken:

1. Ondersteunen van de reguliere scholen.

2. Nazorg van de leerlingen die naar het reguliere Nederlandse onderwijs zijn doorgestroomd.

Naast deze twee hoofdtaken heeft het adviescentrum ook het ITK-maatjes project opgezet. Het doel van het project is dat iedere leerling die korter dan 5 jaar in Nederland is een goede start/doorstart maakt.

naar de website


Sfeerimpressie van onze school

ITK Haarlem